Spalare

Spalarea articolelor textile cu produse profesionale de import

Spalam pentru dumneavoastra orice tip de confectii, de la lenjerii de pat, pilote, perne, fete de masa, prosoape, perdele, draperii, cuverturi, huse de scaune si funde, halate si bluze de lucru, pana la rochii de mireasa si de ocazie, haine de blana si piele etc.

Spalam si calcam perdele si draperii, indiferent de marimea acestora, fara modificarea culorii sau a dimensiunilor acestora, eliminand praful, petele si mirosul de tutun sau alte mirosuri neplacute.

Folosim detergent enzimatic, biodegradabil total si rapid, care actioneaza selectiv si eficient asupra petelor datorate pigmentilor, grasimilor sau proteinelor si care nu afecteaza culorile si fibrele tesaturilor!

Folosim inalbitori pe baza de oxigen activ, care permit curatarea in profunzime inclusiv a hainelor colorate, pastrand culorile vii chiar si dupa mai multe spalari! Inalbitorii asigura si igienizarea hainelor la fiecare spalare.

Balsamul pe care il folosim are efect antistatic, confera textilelor rezistenta si elasticitate si face calcarea mai usoara. Textilele capata un miros proaspat si delicat si au un tuseu placut.

Informatii

Telefon0244-342486
Adresa e-mailoffice@dafexpert.ro

Orar

Luni - Vineri8.00 - 19.00
Sambata8.00 - 14.00
Duminicainchis